Rondreis Kenia & Zanzibar

Reis op maat (Aug 2022) Bekijk foto's !

Waardering voor de reis: 9

De accommodaties waar we verbleven waren erg mooi en behoorlijk luxe. De gidsen, chauffeurs etc die betrokken waren bij onze reis, waren altijd stipt op tijd!

Masai Mara was fantastisch, we hebben zoveel wildlife gezien! En de boottocht op lake Naivasha en wandeling over Cresent Island is een leuke afwisseling na alle game drives.

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 9

De accommodaties waren erg mooi. Sarova Mara daar sliepen we in tenten en de mensen daar waren super vriendelijk. Sopa lodge was veel groter en massaler. Niet helemaal onze voorkeur, dus dat hadden we graag geweten van tevoren. Maar het was verder ook een prachtige plek en leuk om eens mee te maken dat de dieren recht voor onze deur liepen. Dhow Palace was mooi en knus. Funn beach op Zanzibar was een paradijs!

Een ander punt: in onze planning stond dat het 5u rijden zou zijn van Lake Naivasha naar Nairobi, maar dat was klein 2 uurtjes. Na de lunch zijn we naar het Sheraton gegaan op de airport, maar er ging ’s avonds ook een rechtstreekse vlucht naar Zanzibar. Dat had ons een nacht gescheeld in het (dure) Sheraton en waren we ’s morgens al wakker geworden in Stonetown. Nu voelde het als een ‘verloren’ dag, waarbij we hebben zitten wachten, terwijl we ook gelijk door konden. De vlucht die we nu habben heeft ook een tussenstop en duurde ook een stuk langer dan de rechtstreekse vlucht.

Topreis, hele gave ervaring!

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Merel P.v.W.